2020 COLLECTION: TRAE - WORLD'S FIRST ULTRA-THIN WATCH WITH A WOODEN TOP-RING

2020 KOLLEKTION: TRAE - VERDENS FØRSTE ULTRA-TYDE UR MED EN TOP-RING AF TRÆ

2020 KOLLEKTION: LINKING TID MED LYNG Læsning 2020 KOLLEKTION: TRAE - VERDENS FØRSTE ULTRA-TYDE UR MED EN TOP-RING AF TRÆ 2 minutter Næste 3 grunde til at købe et ur denne jul

Arbejdet med Trae og Trae Lille begyndte i 2018, mens serien blev lanceret i 2020. Kollektionen er en fusion af træets håndgribelige varme med industrielle materialer af høj kvalitet. Det er en stor præstation for manden bag dets innovative design, Obakus designer Lau Liengaard Ruge.

"Det krævede en masse prøver, test og raffinering at skabe dette enestående ur," siger Henriette Arvin, Obakus Brand Director . "Vi er begejstrede for at kunne være først og kan ikke vente med at komme ind på vores kunders håndled."

Traes hovedstruktur er allerede fantastisk. Med en 4,9 mm ultratynd kasse, ridsefast safirglas og rustfri stål konstruktion slutter den sig til rækken af ​​Obakus flagskib Slim-kollektion.

Så er der den tydelige træring. Skabt af bæredygtigt høstet Sapele-træ, er det uden tvivl en skandinavisk betegnelse for stil og designdygtighed.

Trae bruger to nuancer af Sapele, en fjern fætter til mahogni, for at skabe kontrastive looks til de lyse og mørke urskiver.

Som med alle Obakus navne er navnet på serien en kombination af et dansk ord og et farverigt udtryk. Trae, oversat til engelsk; Sig hej til Tree-serien.

Trækollektionen fås i to skivestørrelser, 40 og 32 mm, og i tre forskellige farver: en blækfarvet Charcoal, dybblå Marine og en lysegrå stålversion.