OBAKU AND SUSTAINABILITY IN 2022: HOW WE ARE MAKING OUR WATCHES MORE ECO-FRIENDLY.

OBAKU OG BÆREDYGTIGHED I 2022: HVORDAN VI GØR VORES URE MERE MILJØVENLIGE.

BEDSTE MORGENRUTINE FOR PRODUKTIVITET I 2022 Læsning OBAKU OG BÆREDYGTIGHED I 2022: HVORDAN VI GØR VORES URE MERE MILJØVENLIGE. 3 minutter Næste BEVIDST SHOPPING MED OBAKU

Vi er forpligtet til at gøre vores ure og operationer mere bæredygtige i hele 2022. OBAKU Danmark er enormt passioneret omkring bæredygtighed og konstruktion af unikke ure, der er miljøvenlige og giver et statement i din garderobe.

I dag tager vi et dybt dyk ned i, hvordan vi gør vores ure mere miljøvenlige i 2022:

Hvad er bæredygtige ure?

Bæredygtige ure bruger miljøvenlige og etisk fremskaffede materialer i deres design. Vi flytter grænserne for, hvad det vil sige at være et miljøvenligt ur, og har forpligtet os til i det nye år at frigive en række ubesværet tidløse miljøvenlige ure.

Som urproducent har vi et stort socialt ansvar for at tage ejerskab over vores produktionsindsats og sikre, at vores processer er så miljøvenlige som muligt. Som et brand med fokus på bæredygtighed har vi altid været meget aktive i vores lokale og internationale samfund og er stolte tilhængere af 3 R's program for bæredygtighed.

Hos OBAKU er vi forpligtet til at udligne nok C02 hvert år til at dække al forsendelse af vores ure, mens vi investerer i Obton solcelleparker for at understøtte vedvarende energi. Vi har også Watches For Life-programmet , som støtter unge mennesker i at komme på videregående uddannelse og direkte støtter et børnehjem i Thailand.

Tre ting, vi gør for at være mere bæredygtige i år:

Lad os tage et kig på nogle af de ting, vi gør i år for at forbedre vores grønne fodaftryk endnu mere.

Brug af flere genbrugsmaterialer:

Vi bliver kreative og flytter grænserne for, hvad det vil sige at være et miljøvenligt ur. Nogle af vores seneste udgivelser inkluderer Kaffe , et skræddersyet designerur fremstillet af genbrugt kaffegrums.

Vi har også frigivet vores nye ur, TRAE , som er verdens første 4,9 mm tykke ur med en bæredygtigt høstet Sapel-trætopring. Dette ubesværet smarte ur er et smukt statement, der er et must-have til din samling.

Det perfekte dressur, ideen bag TRAE , startede tilbage i 2018, hvor vores innovative designer Lau Liengaard Ruge var den kreative visionær bag dette ur.

Etisk sourcing:

Vi er forpligtet til ansvarligt at indkøbe alle de materialer, som vores ure er lavet af. Vi kontrollerer vores producenter og sikrer, at alle vores produkter er fremstillet i varehuse, der giver fair løn til deres arbejdere.

Vi tænker ud af boksen, når det kommer til at finde nye materialer til vores ure. Kaffes unikke frontplade til malet kaffe og TRAE- sapeltræs-topringen vidner om dette.

3 R's program :

OBAKU støtter stolt programmet Genbrug, Reducer og Genbrug. Vi kontrollerer nøje vores affald på tværs af vores produktionslinje, fra vores produktionsfaciliteter til vores kontorer. Vi brænder for at have et lavt CO2-fodaftryk og støtter stolt C02 Neutral by Obton.

Køb nu:

Er du klar til at tilføje et skræddersyet, innovativt bæredygtigt ur til din samling? Vores nye udgivelse TRAE er et must-have. Med en tykkelse på kun 4,9 mm er det et af verdens tyndeste ure med en topring af træ. Køb denne stil online nu .