BEST MORNING ROUTINE FOR PRODUCTIVITY IN 2022

BEDSTE MORGENRUTINE FOR PRODUKTIVITET I 2022

Din morgenrutine kan gøre eller ødelægge din produktivitet for dagen. At komme tidligt ind i en produktiv tankegang kan i høj grad øge antallet af ting, du kan få gjort med din dag. Vi ved alle, hvor nemt det er at forvandle det, der skulle have været en produktiv mandag morgen, til en tågefyldt, diset sneglefest.

I dag tager vi et kig på fire vaner, du har brug for i din morgenrutine for at sikre, at du øger din produktivitet i 2022:

  • Vågn op 15 minutter tidligere:

Det er ikke underligt, at mange af verdens mest succesrige mennesker mener, at de vågner tidligt som en del af deres succesfulde morgenrutine. Undersøgelser har vist, at folk, der står tidligt op, har mere tid til at udføre opgaver med færre afbrydelser og har en tendens til at være mere opmærksomme om morgenen.

At stå op kun 15 minutter tidligere kan hjælpe dig med at tilføje følgende til din morgenrutine. Det giver dig mere tid til at blive klar til dagen og betyder, at du vil føle dig mindre stresset. Over tid kan du skrue ned for dette med yderligere 5 minutter hver uge, indtil du når et tidligere opvågningstidspunkt, der får dig til at føle dig mest årvågen og produktiv til virkelig at tage kontrol over din dag.

  • Ryd dit soveværelse:

En af de bedste ting, du kan gøre, når du først står ud af sengen hver morgen, er at rydde op på dit værelse. Brug 5 minutter på at rede din seng, fjerne tøj og rod fra gulvet fra aftenen før, og få dit rum til at fremstå pænere. Dette giver den motivation, du behøver for rent faktisk at holde dig ude af sengen, og gør dit soveværelse endnu mere indbydende, når du beslutter dig for at gå i seng om natten.

Hvis du arbejder hjemmefra, anbefaler vi, at du holder dig ude af dit soveværelse helt i løbet af dagen. Du ønsker, at denne oprydningsrutine skal blive en vane og fungere som den handling, der adskiller søvn fra at vågne op.

Jo mere du gør dette; jo mere vil din underbevidsthed begynde at forbinde denne handling med at fyre din hjerne op for dagen. Dette vil hjælpe med at sikre, at du er mere produktiv om morgenen og holder op med at finde en måde at komme tilbage i sengen i et par minutter mere ved et uheld!

  • Daglige bekræftelser:

At starte din dag med bekræftelser kan hjælpe med at transformere din tankegang og få dig ind i det rigtige headspace for den kommende dag. Det er vigtigt at fokusere på bekræftelser, der får dig til at føle dig energisk og glad, så du kan starte din dag på den rigtige måde. Prøv at sige mindst 3 bekræftelser til dig selv, før du går ud af døren. Her er vores foretrukne bekræftelser til at øge produktiviteten om morgenen:

  1. "Jeg tiltrækker produktiv energi ind i mit liv og giver slip på negativ energi, der søger at distrahere mig fra mine mål."
  2. "Jeg er værdig til mine mål og drømme. Jeg bruger tid og energi på mine mål af kærlighed og respekt for mig selv.”
  3. "I dag vil jeg fokusere på [MÅL]. Jeg er værdig til [MÅL]. Jeg vil implementere [ACTION] for at nå [MÅL] i dag.
  • Morgenkaffe

Der er en grund til, at mange af os elsker at kickstarte dagen med en morgenkaffe. Kaffe giver os mulighed for at føle os mere opmærksomme, energiske og fokuserede og giver en perfekt start på vores produktive dag. Her hos OBAKU nyder vi at drikke vores morgenkaffe, mens vi skriver dagbog, da vi føler, at dette virkelig sætter tonen for vores dag.

Er du en koffeinelsker, der nyder kaffens sensationelle rige farver? Mød Kaffe , en af ​​vores nye designkollektioner med slanke urer fra 2022. Dette miljøbevidste ur er skabt med bæredygtighed i tankerne og har en urskive lavet af genbrugte kaffebønner.

Hvert af vores unikke Kaffe- ure er designet med OBAKU-ånden i tankerne. Dette ur handler om at opmuntre dig til at stoppe op, lytte og mærke øjeblikket. Nyd livets enkle glæder som din morgenrutine, og gå til hver dag med en produktiv, opfyldt tankegang.

Kaffe er et skræddersyet ur, der fås i fire forskellige farver. Kaffe flytter grænserne for bæredygtige ure og er et absolut must-have for enhver ivrig øko-minded ur-elskers kollektion.

KAFFE - TÅGE:

KAFFE - KOKOSNØD:

KAFFE - CHOKOLADE:

KAFFE - MACADAMIA:

Start din morgen på den rigtige måde med et fantastisk bæredygtigt ur, der tilbyder uberørt funktionalitet, en unik urskive og et attraktivt slim-fit design i dag. Køb Kaffe nu.